Op zoek naar extra koopavond oss?

extra koopavond oss
Koopavonden Centrum Oss.
Het centrum van Oss heeft elke week koopavond op donderdag. De meeste winkels zijn dan open tot 2100: uur. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Ontvang de beste deals en leukste evenementen in je mailbox. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen.
plugin
Koopzondag in Oss Openingstijden.nl.
Hiermee zie je winkels in je buurt! Koopzondag in gemeente Oss. In het centrum van Oss is het open zondag koopzondag op de laatste zondag van de maand m.u.v. In december zijn er extra open zondagen. January 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo.
http://www.atelier-jk.be/zandstralen/
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
https://www.baklijstengigant.nl/
Oss Openingstijden en winkels in Oss.
Winkels in Oss kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Heuvel, Walplein, Heuvelstraat, Sterrebos of Kruisstraat. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Oss. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Oss.
Kliknieuws Oss Gratis parkeren tijdens extra koopavonden en zondagen.
Bezoekers van het centrum kunnen tijdens de extra koopavonden in heel Oss vanaf 18.00 uur gratis parkeren, op koopzondagen de hele gratis. Ook tijdens Jumbo Winterland Oss is het parkeren vanaf 18.00 uur gratis. Op donderdagavond vaste koopavond blijft het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Koopavond Oss en Ussen Koopavonden.NET.
In Oss en Ussen is het donderdag koopavond! Op donderdagavond zijn ook. de onderstaande plaatsen open.: Nog even snel de stad in op donderdagavond of vrijdagavond voor bijvoorbeeld een cadeau? Maar weet u niet waar de winkels en/of woonboulevards geopend zijn in Nederland? Kijk dan voortaan op deze website om de koopavond bij u in de buurt te vinden. Soms vermelden we ook extra koopavonden met kerst.
Gratis parkeren in Oss tijdens extra koopavonden en koopzondagen Arenalokaal.nl.
Op donderdagavond vaste koopavond blijft het betaald parkeren tot 21 uur. Op de wettelijke feestdagen 25, 26 december en op 1 januari is het parkeren in heel Oss gratis. De extra koopavonden zijn op maandag 22 en dinsdag 23 december.
Openingstijden algemeen Stichting Centrummanagement Oss.
De wekelijkse koopavond in het centrum van Oss is op donderdag. De meeste winkels zijn dan open tot 21.00 uur. Gratis parkeren is op koopavonden mogelijk achter het gemeentehuis en theater De Lievekamp aan de Raadhuislaan in Oss. Ook op zaterdagen is het parkeren hier gratis op 3 loopminuten naar hartje centrum! Het uitgangspunt is dat elke laatste zondag van de maand de winkels in het centrum van Oss open zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. In afwijking tot andere maanden kent de maand decermber drie open zondagen. Let ook op de afwijkende tijden! zondag 17 december 12.00 uur tot 17.00 uur. zondag 24 december 10.00 uur tot 17.00 uur. zondag 31 december 10.00 uur tot 17.00 uur. In de periode november december 2017 zijn er geen extra collectieve koopavonden!

Contacteer ons